Over Libeauty

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn website!

Ik zal me even voorstellen: Ik ben Mirjam, moeder van 2 jongens. Daarnaast ben ik verpleegkundige, docent en schoonheidsspecialist.

Ik heb ongeveer 10 jaar gewerkt op een middelbare school als docent Zorg en Welzijn, waar ik de lessen koken, ADL, EHBO, seksuele voorlichting e.a. verzorgde. Sinds 2016 werk ik als docent op een MBO Helpende Zorg en Welzijn.
Na uiteindelijk veel cursussen gevolgd te hebben, van wimperextensions one by one, acryl en gelnagels plaatsen en schminken/bellypainten, bleef de schoonheidsbranche trekken. Ik besloot de opleiding voor schoonheidsspecialist te gaan doen. Met heel veel plezier heb ik deze opleiding afgerond!

Nu ik mijn passie heb waargemaakt, had ik nog 1 droom welke 1 augustus 2016 in vervulling is gegaan. En dat is mijn eigen salon te openen! Geïnspireerd door schoonheid ontstond de naam voor mijn salon: Libeauty (Lifestyle inspired by beauty).

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Je kan voor verschillende beauty behandelingen bij mij terecht: De standaard behandelingen zoals epileren, harsen, massage, gezicht- en lichaamsbehandelingen,
ook voor al je manicure, verlenging van nagels door middel van acryl of gel en cosmetische pedicure. Daarnaast kun je ook bij mij terecht voor de trend van tegenwoordig: Wimperextensions en gellak. Verder voor de zwangere ladies is het erg leuk om een bellypaint te krijgen. Of als uw kinderen alweer een paar jaartjes oud zijn een schminkfeestje.

Workshops

Door mijn ervaring als docent blijf ik het leuk vinden om mijn kennis over te dragen. Voor verschillende workshops kun je ook bij mij terecht. Meestal bij je thuis. Bijvoorbeeld voor een gezellige vriendinnenavond. Let ook op data op de site voor workshops waar je je voor in kan schrijven om jezelf iets nieuws aan te leren. Workshops zijn er al vanaf (minimaal) 4 personen. Privéles is in overleg ook mogelijk.

Partijtjes en feestjes

Voor feesten en partijen ben ik altijd in the mood! Kinderen schminken, bij een vrijgezellenfeest een leuke workshop geven of op een babyshower een mooie bellypaint maken. Ik maak er een extra feestje van!

Ontwikkeling

Ik wil graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de beauty branche en mijzelf blijven ontwikkelen, dus kijk voor meer of nieuwe behandelingen regelmatig even op de site.

Kortingen

Ik houd van aanbiedingen voor mijzelf, maar ook om ze te geven. Er zullen dus regelmatig kortingsacties te vinden zijn. Bekijk hiervoor ook mijn Facebook-account
(1 actie per behandeling geldig).